Acties

Gratis eten, wie wil dit nu niet?De actie is geldig op de verjaardag zelf, maar niet op zaterdag, feestdagen, vaderdag, moederdag en valentijnsdag. Bent u als `jarige job` toch op één van deze dagen jarig, dan komt u de beschikbare dag ervoor of erna.

*de actie loopt van 01-09-2019 t/m 31-08-2020
*de actie is ook geldig voor kinderen
*geldt alleen bij legitimeren met origineel rijbewijs, paspoort of id-kaart
*hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk
*achteraf kunnen wij geen restitutie verlenen en wordt geen geld teruggegeven
*de jarige actie is niet geldig I.C.M. Andere acties

Gratis paintballenIn samenwerking met “The Eventsbakery” mogen wij gratis entreetickets weg geven voor 3 uur paintballen.

GRATIS TICKET: Dineren 4 of meer personen bij Wok inn dan krijgt u gratis een ticket toegang paintball voor max.10 personen en max. t.w.v. €229,50. Vraag hier naar bij binnenkomst.


 

GroepsprijzenVoor de grotere gezelschappen hebben wij opstellingen van 12, 20, 40 of 50 personen. Wij stellen voor u op verzoek iedere andere tafel samenstelling naar uw wens op. Door deze tafels heeft u altijd een gezellige indeling en een gegarandeerde sfeer met uw gezelschap. Neem voor een passend aanbod contact met ons op. Ook krijgt u korting op basis van 2 uur of langer.


20 - 29 personen

5% korting

30 - 34 personen

6% korting

35 - 39 personen

7% korting

40 - 44 personen

8% korting

45 - 49 personen

9% korting

meer dan 50 personen

10% korting

Kortingen zijn niet geldig op feestdagen:
Speciale (feest)dagen, Pasen, Koningsdag Moederdag, Vaderdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerst.

Reglement  • Standaard is uw verblijf 2,00 uur, tenzij anders is afgesproken. Onze verlengingstarieven zijn € 2,55 per half uur per persoon. Wanneer het mogelijk is dat u toch langer verblijft, ook is dit niet aangekondigd door u of één van onze medewerkers, wordt elke half uur of een deel daarvan als verlenging aangezien en wordt uw extra verblijf tegen onze verlengingstarieven berekend.
  • Bij een reservering houden wij max. 30 minuten de tafel voor u vrij. Bij verhindering kunt u contact opnemen, zodat wij daar eventueel rekening mee kunnen houden.
  • Per persoon apart betalen is niet meer mogelijk om de wachtrijen bij de receptie te beperken. Wij adviseren u met het complete gezelschap het arrangement te starten.
  • Laatste bestelling kunt u 5 minuten voor sluitingstijd of voor het verstrijken van de tijd bestellen.
  • Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de tafelkeuze te voldoen al is dit niet altijd mogelijk.
  • Op rekeningen is mogelijk, helaas alleen voor bedrijven met kopie legitimatie en verplichting van handtekening op het factuur.
  • Wij accepteren geen diner en VVV cheques, wel eigen cadeaubon vanaf € 10.00 verkrijgbaar.
  • Restanten als gevolg van de over bestelling worden in rekening gebracht. Consumptie en koude gerechten € 1,00 en warme gerechten € 3,00 per gerechten.
  • Prijswijzigingen en druk fouten voorbehouden.
  • (huis) dieren zijn alleen toegestaan op ons terras.